نتایج جستجو برای عبارت :

آلبالو

مواد لازم:
آلبالو: ۱ کیلوگرم
شکر: ۲کیلوگرم
آب: ۱ لیوان
وانیل: یک قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
طرز تهیه:
آلبالو‌ها را شسته و پاک کنید. بهتر است هسته‌های آلبالو را هم جدا کنید برای جدا کردن هسته‌ها هم میتوانید از دستگاه هسته گیر آلبالو استفاده کنید و هم با دو انگشت شصت و سبابه به سمت سوراخ (محل اتصال دم به آلبالو) آن به هسته فشار وارد کنید، به راحتی هسته از آن جدا میشود.
ادامه مطلب
کنترل چند بیماری با شربت آلبالو
مجله زیبا - خیلی از بیماری ها را می توانیم با طب سنتی و با تغذیه درست کنترل و درمان کنیم . در اینجا می خواهیم درباره خواص شربت آلبالو و روش تهیه شربت آلبالو با شما صحبت کنیم . شربت آلبالو برای بیماری های دیابت،فشارخون،چربی خون بسیار مفید است
به ادامه بروید
ادامه مطلب
به گزارش گروه شهر زعفران،  برای  آموزش پخت یک ته چین خوشمزه  آلبالو پلو  با ما همراه باشید. در این مقاله به صورت کامل طرز تهیه ته چین قالبی آلبالو پلو را با شما به اشتراک می گذاریم.
 
موادلازم ته چین قالبی آلبالو پلو
برنج
۳ پیمانه و نیم
تخم‌مرغ ۳ عدد
ماست چکیده ۴ تا ۶ قاشق سوپخوری
شکر
۴ قاشق سوپخوری
آلبالو ۴۰۰ گرم
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک و فلفل و روغن و زعفران به مقدار لازم

ادامه مطلب
طرز تهیه مربا آلبالو خانگی بدون شکرک و کپک
تابستان، فصل میوه‌های خوشمزه است. شما در این فصل می توانید با میوه های خوشمزه، مربا درست کنید. یکی از مرباهای محبوب که می توانید در منزل تهیه نمایید، مربای آلبالو است. در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه مربا آلبالو خانگی بدون شکرک و کپک را به شما آموزش دهیم؛ با ما همراه باشید.

ادامه مطلب
مواد لازم برای آلبالو پلو

آلبالو بدون هسته  500 گرم
برنج  1 کیلو 
گوشت چرخکرده  500 گرم
شکر  500 گرم
پیاز متوسط  2 عدد
روغن مایع   1/2 پیمانه
کره 100 گرم
زعفران دم کرده   1قاشق سوپ خوری 
نمک ، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

 
ادامه مطلب
مربای آلبالو طرز تهیه آن و خاصیت درمانی آلبالو
مربای آلبالو طرز تهیه آن و نکات کلیدی,طرز تهیه مربای آلبالو ,مواد لازم برای مربای آلبالو ,خاصیت آلبالو و مزایای خوردن ,عسل و مربای آلبالو ,فصل آلبالو و طرز پخت مربای این میوه,جدیدترین روش تهیه مربای آلبالو در سال ۹۵
مرباها از اجزای جدا نشدنی سفره های صبحونه و گاها عصرونه هستن. خوبیشون هم در تنوعشونه و اینکه متناسب با میوه های هر فصل میشه مربای همون ها رو تهیه کرد. از خوشمزه ترین و عالی ترین مرباها
آلبالو پلو یکی از غذاهای پلویی ایرانی است که طرفداران خاص خودش را
دارد. آلبالو پلو یکی از معروف ترین غذاهای شهر شیراز است که با شروع فصل
تابستان و آمدن آلبالو به بازار تهیه می شود. آلبالو پلو را می توان
با توجه به ذائقه خود با گوشت چرخ کرده قلقلی یا گوشت مرغ تهیه کرد. با
مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر آلبالو پلو
تهیه نمایید.

مواد لازم آلبالو پلو

آلبالو    ۵۰۰ گرم
برنج    ۴ پیمانه
شکر    ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده    ۳۰۰
شاید برایتان سوال ایجاد شود که ترشی آلبالو با چه سرکه ای درست می‌شود. انتخاب نوع سرکه برای این ترشی به ذائقه خودتان بستگی دارد. اگر دوست دارید طعم سرکه تند و تیزتر باشد، می‌توانید از سرکه قرمز استفاده کنید. در غیر این صورت تهیه ترشی آلبالو با سرکه سفید روش بهتری است. ترشی آلبالو علاوه بر سرکه انگور با سرکه سیب هم محبوب است.
 
مواد لازم
1 کیلوگرم آلبالو
سرکه سفید یا قرمز به مقدار لازم
3 قاشق غذاخوری نمک
2 قاشق غذاخوری شکر
 
طرز تهیه ترشی آلبا
 
شربت آلبالو یکی از خوشمزه ترین انواع شربت است که معمولا در ابتدای فصل تابستان تهیه می شود.
مواد لازم
1 کیلوگرم آلبالو
2 کیلوگرم شکر
دستور العمل‌
روش اول طرز تهیه شربت آلبالو
آلبالو را بشویید و دم و هسته آن را بگیرید.
نیمی از شکر را روی آلبالو بپاشید.
هم بزنید و بگذارید یک شبانه روز بماند.
اول صبح، یک لیتر آب را گرم کنید و همین که به جوش آمد آتش را خاموش کنید تا آب از جوش بیفتد، سپس آن را روی آلبالو بریزید.
نزدیک ظهر شربت را از پارچه و صافی بگذ
مربا  از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی استفاده کرد
 مربا آلبالو
مربای گل رز
مربای به
1-چگونه یک مربا آلبالو  بدون شکرک و کپک درست کنیم؟
مربای آلبالو یکی از محبوب ترین انواع مرباهاست که در وعده صبحانه بسیار مصرف میشود و حتی و در برخی شهرها با برخی غذاها خورده می شود. برای درست کردن مربای
مارمالد چیست؟؟
مارمالاد نوعی مربای ژله مانند تلخ وشیرین است که به ویژه درانگلستان سرسفره صبحانه بانان وکره یاخامه خورده می شود. این مرباازآب وپوست مرکبات درست می شود. درست کردن آن قدری وقت می گیرد، ولی آسان وبسیارباصرفه است.بیشترعطروتلخی مارمالاد ازرویه رنگی پوست میوه است. برای گرفتن تلخی این رویه می توان آن رابایکی دوآب جوشاند وسپس دردیگ مارمالاد ریخت؛ ولی توجه داشته باشید که مارمالاد بدون تلخی ماند زندگی پادشاهان قصه هاپرشیرین وملال
ترشی آلبالو
ترشی آلبالو یکی از ترشی های خوشمزه و فصلی مخصوص تابستان است که برخی از کدبانوهای آینده نگر ایرانی، تابستان این ترشی خوشمزه را تهیه می کنند و در فصل 
زمستان و شب یلدا از این ترشی رونمایی می کنند و از اعضای خانواده و میهمانهای ویژه دل می برند.
دوستان عزیز با ما همراه باشید تا طرز تهیه ترشی آلبالو را به شما آموزش دهیم.

ادامه مطلب
کسی چه می داند؟ اصلا مقصودتان چیست که آدم آخرش می میرد؟شاید انسان صد حس داشته باشد که در موقع مرگ، فقط پنج حس آشنا و معروفش از بین برود و نود و پنج حس دیگرش زنده بماند ..._________________چخوف، باغ آلبالو را سال ۱۹۰۳ نوشت، در گیر و دار بحبوحه ی مبارزات طبقاتی و سیاسی روسیه ی تزاری. در ژانویه ی ۱۹۰۴ در تئاتر هنری مسکو به روی صحنه آمد و در ماه ژانویه ی همان سال، چخوف با بیماری مهلک و خانمان سوز سِل، زندگی و نمایش را بدرود گفت. باغ آلبالو آخرین و تخیل برانگی
مربای البالو
 
 
 
مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو به شرح زیر است:
آلبالو: 1 کیلو شکر: 1/5 کیلو آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری وانیل: در صورت تمایلتهیه مربای آلبالومربای آلبالو را نیز مانند مربای توت فرنگی آماده می کنیم فقط برای هر یک کیلو آلبالو تقریباً 5/1 کیلو شکر لازم است به شرط آنکه آلبالوی خراب نداشته باشد. ابتدا آلبالوها را شسته و تمیز می کنیم.بعد یک ظرف پیرکس آماده کرده و هسته آلبالو را از آن خارج کرده داخل ظرف می ریزیم (یا با هسته گیر یا اینکه آل
آلبالو
 
 
 
آلبالو با نام علمی Prunus cerasus گونه ای از جنس Prunus و متعلق به خانواده ی گلسرخیان است. این گیاه، بومی کوه های قفقاز است و احتمال دارد بذر آن را پرندگان به دیگر نقاط دنیا از جمله اروپا برده باشند. برخی هم اعتقاد دارند، آلبالو بومی مناطقی در شرق اروپا است. پایه های بذری نوع گیزلا و مازارد جنس Prunus به طور گسترده در سراسر اروپا و شمال آمریکا گسترده شده اند. آلبالو بسیار محبوب ایرانیان  بود  و نخستین بار رومی ها این میوه را مدتی پیش از قرن نخس
آلبالو نام درخت و میوه‌ای است. میوه آن ترش مزه و سرخ رنگ است. بلندی درخت آن ۳ تا ۱۰ متر است. صد گرم آلبالو ۱۶ گرم مواد قندی، ۰/۸۵ گرم پروتئین و ۸/۶ کالری دارد. به علاوه صد گرم آن حدود ۵۰ میلی‌گرم کلسیم، ۲۰ میلی‌گرم فسفر، ۱ میلی‌گرم آهن، ۴۰۰ واحد بین‌المللی ویتامین آ، ۰/۱۴ میلی‌گرم تیامین، ۰/۱۲ میلی‌گرم ریبوفلاوین، ۵ میلی‌گرم ویتامین C و نیز مقداری سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس، روی و املاح دیگر دارد.
 
برای آلبالو خواص زیادی ذکر کرده‌اند که از ج
یه جای سرسبز.خیلی سرسبز. 
پر از درخت. درخت سیب و آلبالو.
 یه حوض. یه حوض با فواره. 
که ده یازده تا ماهی قزل آلای درشت داره.
یه صندلی کنارش. لم دادی روی این صندلی. پاهاتو گذاشتی لب حوض. سرت بالاست... به حرکت سایه ی آب حوض روی برگای درخت بالا سرت نگا میکنی. هی نگا میکنی.
بلند میشی یه لیوان برمیداری برای خودت آلبالو میچینی. آلبالو با شاخه و برگ... میندازی توی لیوانت. وقتی لیوانت پر شد میری اب یخخخخخ میریزی توی لیوانت...خوب میشوری آلبالو ها رو... ولی دلت نم
ترکه های درخت آلبالو : تا حالا از جنگ در کردستان چیزی شنیدی؟ بیا مفصل بخوان!
 
ترکه های درخت آلبالو، عصر داستان
معرفی:
این کتاب درباره ی یک معجزه ی واقعی است. کتابی درباره ی وضعیت خاص کردستان. وقتی این داستان را می خوانید متوجه می شوید که شرایط جغرافیایی و اقلیمی کردستان به شکلی بوده که دموکرات ها و کموله ها غلبۀ کامل بر منطقه داشته و آزادسازی آن فقط می تواند یک معجزه باشد.اگر برای تربیت فرزندت از خدا کمک بخواهی حتی وسط فساد و بی دینی هم که باشد
آشپز ما انواع و اقسام دمنوشها رو بلده دوتاشو به من گفت
یکی دمنوش آلبالو آلبالو رو تو آب سرد میریزیم با کمی هم برگ نعنا میذاریم بجوشه دمنوش فوق العاده ای میشه
یکی هم آب یک عدد لیمو رو بچکونیم تو قوری مخصوص دمنوش با نعنا بذاریم بجوشه اونم میگه خیلی خوشمزه میشه باید امتحانش کنم
آلبالوپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. این غذا بیشتر در مجالس مهمانی و جشن تهیه می‌شود ولی درست کردن آن از اغلب غذاهای مجلسی ساده‌تر است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آلبالو پلو را به شما آموزش دهیم.
 
مواد لازم
1 کیلوگرم برنج
2 کیلوگرم آلبالو
2 کیلوگرم شکر
1 عدد مرغ
200 گرم روغن
1 قاشق مرباخوری زعفران ساییده
50 گرم خلال پسته
50 گرم خلال بادام
دستور العمل‌
برنج را خیس کرده و همزمان هسته آلبالو را بگیرید و شکر را روی آلبالو بریزید.
ظر
چگونه یک مربا آلبالو  بدون شکرک و کپک درست کنیم؟مربای آلبالو یکی از محبوب ترین انواع مرباهاست که در وعده صبحانه بسیار مصرف میشود و حتی و در برخی شهرها با برخی غذاها خورده می شود. برای درست کردن مربای آلبالوی خوش رنگ و خوشمزه فقط کافیست دستور تهیه زیر رو دنبال کنید.
ادامه مطلب
فروش ویژه هسته گیر آلبالو مدل Helferhoff




هسته گیر آلبالو مدل Helferhoff، قابل استفاده برای مصارف خانگی، مربا، کمپوت، ترشی، کیک و ... هسته گیری سریع بدون دخالت دست و کاملا بهداشتی. مناسب برای آلبالو، گیلاس، خرما، زیتون و ...
هسته گیر آلبالو مدل Helferhoff نوعی ابزار کاربردی در آشپزخانه است که به کمک بانوان آمده است تا بوسیله آن بتوانند به طور کاملا حرفه ای و در کوتاه ترین زمان ممکن آلبالو، گیلاس، زیتون، خرما و سایر میوه های مشابه را از هسته جدا کنند و
بالاخره تموم شد. زمانش انگار از پاک کردن ده کیلو آلبالو واسه مربا بیشتر طول کشید :دی. یعنی مخم داره میترکه اصلا در خودم نمیبینم دوباره بخونم اصلا هرچی شد (الکی) برم حموم بعدش بخوابم تا ساعت چهارو پنج بعد بیدار بشمو مرور کنم. شایدم نخوابم اسنرس دارم نمیدونم نه میخوابم که صبح زود بیدار بشم اینجوری بهتره. مخم نمیکشه به چیز دیگه فکر کنم از خود صبح سرم تو زبان بود. تو عمرم اینقدر زبان نخونده بودم فکر کنم. خلاصه که همین. دنیا هنوز قشنگیاشو داره. من بر
 
مربای آلبالو یک مربای خوش طعم و ساده است که شما می‌توانید با استفاده از آن، صبحانه و دسرهای خود را لذیذتر کنید. درست کردن این مربا کار بسیار آسانی است و شما می‌توانید با اضافه کردن کمی شکر به آن، طعم ترش آلبالو را روی نان تست صبحانه و یا دسر میوه‌ای خود لذتبخش‌تر کنید.
مواد لازم
1 کیلوگرم شکر
1 کیلوگرم آلبالو
دستور العمل‌
در ابتدا آلبالوها را زیر شیر آب خوب بشویید. قبل از هر کاری باید هرگونه گرد و خاک و میکروب را از سطح آلبالوها پاک کنید
صبح بیمارستان بودم تا ظهر...
ظهر اومدم یه تکه ماهی انداختم برای نهارم و همزمان برای شام کشیک فردا شبم شروع کردم کشک بادمجان درست کردن...
یه کم درس خوندم...
یه چرت زدم... 
رفتم کلاس سه تار...
اون سوتی عظیم رو دادم...
برگشتم لباسهای کثیف رو جمع کردم ، شستم ، پهن کردم...
شال قرمز رنگ و مانتوی آبی طرح دارم رو پوشیدم و دو ساعت با دوستم بی وقفه رفتیم پیاده روی و یه بستنی زدیم بر بدن و برگشتم...
تند تند برای نهار فردام خوراک کاری درست کردم...
حمام کردم...
لاک زدم ..
لواشک آلبالو، زرشک و انار 
لواشک از تنقلات مورد علاقه و پرطرفدار بسیاری از ماست و ما را به یاد دوران کودکی‌مان می‌اندازد. زمانی که والدین‌مان به ما سفارش می‌کردند بهتر است لواشک‌های باز از بیرون نخریم چون بهداشتی نیستند و اغلب مادربزرگها یا مادرانمان دست به‌کار می‌شدند و خودشان در خانه برایمان لواشک درست می‌کردند.
ترکیبی از آلبالو، زرشک و انار، لواشک فوق العاده‌ای به شما می‌دهد. کسانی که دوست دارند معده شان سوراخ شود یا معده قوی دار
محققان به این نتیجه رسیدند، افرادی که این آبمیوه را مصرف کردند، در عملکرد شناختی خود بهتر شدند که علت آن هم ممکن است به دلیل وجود ترکیبات فعال زیستی باشد که در آلبالو موجود هستند.
محققان دانشگاه دلاویر آمریکا در این پروژه ۳۴ داوطلب سالم که ۶۵ تا ۷۳ سال سن داشتند را انتخاب کردند. این افراد به صورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. یک گروه به مدت ۱۲ هفته، روزانه ۴۸۰ میلی‌لیتر آب آلبالو مصرف کردند. نیمی از آبمیوه در صبح و نیمی دیگر به هنگام عصر.
تمام روز آلبالو خوردم. صبح، ظهر، شب. من متمایل به افراطم، افراط تا جایی که زخم بشه. هیچوقت از آلبالو خوشم نیومده و حالا بیشتر از قبل ازش متنفرم. برای کسی که همیشه فشار خون و قندش پایینه، آلبالو شبیه به تیر خلاص می‌مونه. خوابیده بودیم و هسته‌ها رو به سمت بالا تف می‌کردیم و بعد می‌اومد توی صورت خودمون. یعنی اگر این می‌شد، امتیاز داشت. البته آخرهاش فقط تف می‌کردیم به بالا. در واقع به خودمون و دیگری تف می‌کردیم. همون تف سر بالا‌. من یک ساعت تلاش
بسم الله الرحمن الرحیم
دیروز  داشتم خیارشور درست میکردم
انجیرهایی که مامان برام خشک کرده بود رو تو یخچال میذاشتم
یاد شربت آلبالوی خونگی که خودم درست کرده بودم افتادم
مربای آلبالو و آلوی خونگیم...
لواشکای خونگی خوشمزه ام و گلدونام ...
برگه های زرد آلو...
لوبیا سبزا و سبزی های تو فریزر...
مواد قنادیم
بعد از من تو این خونه کی مواظبشون باشه و ازشون استفاده کنه؟
اگه خیارشور هارو به موقع برنداره له میشن
انجیرها و برگه ها و لواشک اگه استفاده نشن پروان
"شمس تبریزی گوید: اگر سخنی را شنیدید و به دلتان نشست، بدانید که آن سخن حق است و به دنبال آن بروید، پس بر این باور باشیم که: متبرکند انسان های اندک شماری که پیوسته در روح دیگران جاری هستند و آدمی را از روزمرگی به روز سبزی می برند. - شمس تبریزی
تو دو تن هستی، یکی بیدار در ظلمت و دیگری، خفته در نور!  یادمان نرود، در دفتر دیکته فردایمان بنویسیم: باید انسان بودن، پاک بودن ،مسئول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن وظیفه نباشد، بلکه صفت آدمی باشد!"
برگ
هسته‌گیر آلبالو ستین
128,000تومان 110,000تومان
 
هسته‌گیر آلبالو ستین یکی از جدیدترین دستگاه‌های هسته‌گیر آلبالو بوده که ساخت ایران و دارای استانداردهای لازم است و از بهترین مواد اولیه ساخته شده است.
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.  
 
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.  
برای بانوان کدبانو و خانه دار مشکلی بزرگ در تهیه مربا یا شربت آلبالو وجود دارد و آن هم گرفتن هسته‌های سمج آلبالوهاست. هسته گیری آلبالو با دست، کار مشکلی است و باعث م
هسته‌گیر آلبالو ستین
128,000تومان 110,000تومان
 
هسته‌گیر آلبالو ستین یکی از جدیدترین دستگاه‌های هسته‌گیر آلبالو بوده که ساخت ایران و دارای استانداردهای لازم است و از بهترین مواد اولیه ساخته شده است.
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.  
 
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.  
برای بانوان کدبانو و خانه دار مشکلی بزرگ در تهیه مربا یا شربت آلبالو وجود دارد و آن هم گرفتن هسته‌های سمج آلبالوهاست. هسته گیری آلبالو با دست، کار مشکلی است و باعث م
 
اولین مربای آلبالوی عمرم :دی 
این اولین مربایی آلبالویی است که تونستم بپزم و تهیه کنم !
البته اینم بگم که متاسفانه نه اونقدر متاسفانه ولی خب بدلیل وجود دخالت های آشپز گونه برادر گرامی :|
شیرینی مربا یه کوچولو به دل من نیست :|:)) (همون داستان آشپز که دو تا شد و اینا ) 
یادمه مادرم وقتی آلبالو تهیه میکرد به یک کیلو دو کیلو راضی نمیشد ۴ _۵ کیلو مربا آلبالو می پخت !
یادش بخیر  ما هم می اومدیم کمکشون (تو هسته گرفتن ) .
یادمه بین همسایه و دوست و آشنا گاهی (
روز پنجشنبه با ده کیلو آلبالو شروع شد. من کمک کردم تا الان اما دیگه بسه گفتم برسم به کارم. نمیدونم زبانو از کجا شروع کنم. استرس امتحانشو دارم همینم باعث میشه قفل کنه مغزم. از آخر شروع میکنم به اول چون اخریاش سخت تر از اولشه. استرس اونجایی از امتحانو دارم که باید گوش بدی علامت بزنی اگه نشنوی دیگه تکرار نمیشه :( 
به نظرت نمرم چند میشه؟ هووف نباید به این چیزا فکر کنم اما دست خودم نیست. فکر میکنم از پسش بر بیام با این که اعتماد بنفسم صفره. ولی باید تم
مربای آلبالو یکی از محبوب‌ترین مرباهای ایرانی است که طعم و رنگ بی‌نظیری دارد.
باز هم فصل آلبالو و خوش‌مزه‌های آلبالویی شد؛ مربای آلبالو، شربت آلبالو، لواشک آلبالو، آلبالو پلو و آلبالو خشکه. حتی خود آلبالو هم به تنهایی با کمی نمک، یک ترکیب فوق‎العاده است. مربای آلبالو هم از قدیم در سفره‌های ایرانی جای خاص خود را دارد و کمتر کسی پیدا می‌شود که این مربای خوش‌طعم و خوش‌رنگ را دوست نداشته باشد.
مواد لازم: 
آلبالو: یک کیلو
شکر: یک کیلو و نی
داستان از مجلس عروسی مرجان (مونا احمدی) آغاز می‌شود. در میانه‌های عروسی مأموران برای دستگیری داماد خلافکار (سروش صحت)وارد می‌شوند و میهمانان هم فرار می‌کنند. در این میان ریختن آب آلبالو روی پیراهن داوود گرامی (ساعد سهیلی) باعث می‌شود تا دوست داوود, مجید (علی صادقی)که خیال می‌کند او تیر خورده لباس‌های او را در بیاورد و او را به داخل اتاق ببرد آیدا صوفی (هستی مهدوی فر) هم تصادفاً به همان اتاق می‌رود و یک مأمور آن‌ها را باهم می‌بیند مرجان در
تزیین لیوان شربت و آبمیوه در فصل تابستان
برای تزیین کردن لیوان شربت ایده های مختلفی وجود دارد، یکی از این روش ها استفاده از میوه یا برش های کوچکی از هر میوه است. به طور مثال برای تزیین شربت آلبالو می توانید از میوه آلبالو با دم استفاده کنید و یا برای تزیین کردن شیر موز می توانید از برش های موز استفاده کنیدف همچنین می توانید از ترکیب چند میوه یا سبزی استفاده کنید، مثلا برای تزیین کردن موهیتو خیار و نعناع از خیارهای تزیین شده و برگ های نعناع
"این مغز است که دنیا را اینچنین پیچیده نشان میدهد. ما در حقیقت در حال نظاره دنیایِ مغزِ خود هستیم که در طولِ ابعادِ زمانی اینچنین ساخته شده است."
شعله های سوزان خورشید صورتش رو می سوزوند، درد از نوک انگشتای دستش شروع میشد و تو تمام بدنش پخش میشد، لباسش با تمام نازکی بازهم اذیت میکرد. 
شاخه ای را پایین کشید، صدای درخت درآمد، برگ ها را لمس کرد تا دستش به آن یاقوت قرمز رنگش برسد. با نوک انگشت جدایش کرد و به صدای افتادنش روی پارچه گوش داد. 
اینطور م
امروز خوب بود خودش آخر شب من راضی بودم ولی تماس تصویری خانوادگی با داداش و دیدنش بعد بیست روز بهترش کردولی آخرشب که بعد خیلی وقت مامان رو مثل قدیما بغل کردم و به نفساش گوش دادم خیلی بهتر شد.+بابا هم اومد داداش رو دید و باهاش احوال پرسی کرد و رفت اونطرف وایساد.چشاش دلتنگیشو داد میزد++امروز مث مزه آلبالو خوب و دوسداشتنی بود
پک های پذیرایی مراسم دفاع پایان نامه
پک های پذیرایی مراسم دفاع پایان نامه ایپک یکی از خاص ترین پک های ما محسوب می شود .
شما می توانید در همایش ها ، سمینار ها و جلسات دفاع پایان نامه بسته های پذیرایی ایپک را سفارش دهید .
طبعا برگزاری چنین مراسماتی برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است .
ممکن است شما زمان کافی جهت تدارک مراسمات خود را نداشته باشید .
این مسئله تا حدودی شما را نگران کرده و استرس به شما وارد می کند .
ایپک با بسته های پذیرایی آماده تما
توضیحات بیشتر هسته گیر البالو
یک دستگاه جدید را به شما معرفی میکنیم که برای هر آشپزخانه ای لازم است هسته گیر آلبالو بوژان 5 تایی بدون دخالت دست در کمترین زمان یک کیلو آلبالو را در 10 دقیقه هسته گیری کنید به همین راحتی از همه شهرها میتوانید این دستگاه هسته گیر البالوی اصل را سفارش دهید تهران اصفهان شیراز تبریز مشهد و سایر شهرها و روستاهی کشور عزیزمان ایران سفارش دهید و درب منزل تحویل بگیرید این دستگاه کیفیت بالایی دارد به راحتی هسته های آلبال
۱. کتاب بچه های عجیب و غریب یتیم خانه خانم پرگرین ۲ رو شروع کردم [آخر کتاب اولش نوشته بود همه اون عکسا که تو کتابه واقعیه و از کلکسیون دارا جمع کردن فق بضیاشو یکم ادیت کردن .. این خیـــــلی جذاب بود برام که واقعا همچی آدمایی ممکنه باشن]
۲. آلبالو یخ زده + پف فیل خونگی + آش رشته داغ و پر کشک
۳. Clash of clans + قفس رامونو پر پشمک کردم رفته خودشو توش غرق کرده
بار قبل که آهنگ جدیدی از مرحوم مرتضی پاشایی منتشر شد، یادمه همون روزها مشغول تمیز کردن شیشه ترشیهای یخچال دومیِ مامان بودم. (یخچالی که اختیارش دو سالی دست بابا بود و مرباهایی که میپخت و ترشیهایی که مینداخت رو جا داده توش). مرباهای بابا رو اصلا دوست ندارم. وانیلشو خیلی زیاد میزنه. کلا ترکیبش متناسب نیست. توی بالا پایین کردن شیشه ها، یه شیشه مربای آلبالو پیدا کردم، تاریخ برچسب روش نوشته شده بود: 93/4/2. تاریخ یک سال قبل از فوت مامانه. مثل خر تیتاپ د
 
طرز تهیه فالوده شیرازی
فالوده یکی از دسرهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که اصالت آنرا متعلق به شهرهایی مثل شیراز و کرمان می دانند. فالوده به صورت تنها یا با بستنی سنتی سرو می شود و با انواع چاشنی ها مثل آب لیمو ترش ، شربت آلبالو و … سرو می شود.
  
 
ادامه مطلب
تهیۀ شربت آلبالو در تابستان بین ایرانی‌ها متداول است و اکثر خانواده‌ها آن را به صورت خانگی درست می‌کنند.



با فرا رسیدن فصل تابستان، بازار انواع شربت و آب‌میوه حسابی داغ می‌شود. آلبالو یکی از محبوب‌ترین میوه‌های این فصل است و برای خیلی از افراد، تابستان یادآور مربا و شربت آلبالو است. اگر شربت آلبالو را با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست درست کنیم، رنگ آن سرخ تند و مزه‌اش قدری ترش می‌شود. اما اگر با آلبالوی رسیده درست کنیم، ر
دیروز روز طولانی و عجیب ‌و قشنگی بود. از پاسپورت و گواهی اشتغال به تحصیل تا دفتر اسناد رسمی قدیمی با آشنای دور. از گواهینامه تا ناهار رنگین و بی‌نمک. از بیهوشی چند ساعته‌ی بی‌اختیار تا به موقع نرسیدن و عوض کردن سینما. از سرخپوست تا قصر شیرین. از نون خرمایی تا ساندویچ کالباس و از سینمای خالی خالی تا خانه کنتاکی خالی خالی و ایستگاه‌های چای خالی خالی. از لیمو و آلبالو و ساده تا بهارنارنج و به‌لیمو و هل. از اتوکد تا کشتی‌سازی و از فاطمه تا متیو
بابا تو چند مترمربع باغچه‌ی تو حیاط چند جور درخت کاشته.
امشب با هم یه نهال آلبالو کاشتیم. مراسم جالبی بود. اول باید گودال کند. اندازه‌ی ریشه‌ی نهال. بعد نهال رو از گلدونش جدا می‌کنی. میذاری تو گودال. خاک می‌ریزی و آب میدی که خاک جدید به قدیم وصل شه. تو همه‌ی این مراحلم باید بگی: "بسم‌الله" یا حداقل بابا اینطوری می‌گه. که درخته بگیره.
 
+ کاش زودتر آینده بیاد. بگذره این روزا. خدایا اندکی نسیان به من بده. اندکی بی‌حسی.
++ مونگه، حیدو (سین فرستاد گ
فالوده یکی از دسرهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که اصالت آنرا متعلق به شهرهایی مثل شیراز و کرمان می دانند. فالوده به صورت تنها یا با بستنی سنتی سرو می شود و با انواع چاشنی ها مثل آب لیمو ترش ، شربت آلبالو و … سرو می شود.
 مواد لازم برای فالوده شیرازی
آب 2 لیوان
شکر 2 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
رشته فالوده 100 گرم

ادامه مطلب
هسته گیر آلبالو بوژان5 تایی
 
جنس بدنه و دسته از پلاستیک است ساخت کشور ایران میباشد هسته گیر همزمان پنج آلبالو و
 دارای محفظه تخلیه هسته است از جنس بادوام و کاربرد آسان هم اکنون میتوانید این محصول را
 سفارش دهید
این هسته گیر برای هر اشپزخانه ای لازم است در کمترین زمان هسته آلبالوها را جدا کنید و از
 درست کردن مربا لذت ببرید
هسته گیر آلبالو بوژان، محصولی با طراحی نوین و در عین حال بسیار کاربردی است . ابتدایی ترین ویژگی این دستگاه ، عملکرد ، بد
لیست محصولات میوه خشک بهین خشکبار
سیب قرمز خشک با پوست
سیب قرمز خشک بدون پوست
پرتقال خشک
برگه آلو شابلون
برگه هلو ارگانیک
آلبالو خشک
در فرآوری این میوه های خشک از مواد نگهدارنده و حتی سایر افزودنی های شیمیایی و شهد و .. استفاده نشده است!
سایر اطلاعات و ارتباط با بهین خشکبار
کانال تلگرامی  novinkalarooz@
مواد لازم برای تهیه تارت بادام و توت شکلاتی
ویفر شکلاتی
۲۴ عدد

کره
۵ قاشق غذا خوری

شکلات
۱۷۰ گرم

خامه
۱۱۵ گرم

رازبری
۳ سبد کوچک

مربای رازبری
۲ قاشق غذا خوری

عرق آلبالو
۲ قاشق چایخوری

بادام
به مقدار لازم


ادامه مطلب
فالوده شیرازی
فالوده یکی از دسرهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که اصالت آنرا متعلق به شهرهایی مثل شیراز و کرمان می دانند. فالوده به صورت تنها یا با بستنی سنتی سرو می شود و با انواع چاشنی ها مثل آب لیمو ترش ، شربت آلبالو و … سرو می شود.
مواد لازم برای فالوده شیرازی
آب 2 لیوان
شکر 2 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
رشته فالوده 100 گرم

ادامه مطلب
دیشب از دستش خیلی دلگیر شدم و بدون اینکه چیز دیگه ای بگم رفتم تو اتاق و هدفون رو تو گوشم گذاشتم. یه آهنگ... دو آهنگ... دیدم فایده نداره. رفتم سراغ عکس های گالریم که دو سه ساعت قبل از روی عکس های بچگیمون عکس گرفته بودم. نگاهشون میکردم و به این فکر کردم که واقعا کجا رو اشتباه کردم ولی به نتیجه نرسیدم. میدونید اگه وقتی دید ناراحت شدم و دارم میرم حتی یه جمله ی مسخره میگفت ناراحتیم میپرید و میرفت ولی نگفت.
شانس آهنگ افتاد رو آهنگی که... هیچی ،توضیحی ندار
مواد لازم برای تهیه تارت بادام و توت شکلاتی
ویفر شکلاتی
۲۴ عدد

کره
۵ قاشق غذا خوری

شکلات
۱۷۰ گرم

خامه
۱۱۵ گرم

رازبری
۳ سبد کوچک

مربای رازبری
۲ قاشق غذا خوری

عرق آلبالو
۲ قاشق چایخوری

بادام
به مقدار لازم


ادامه مطلب
"سکوت را بر هم مزن.
نتیجه فریادها، 
پژواکی ست که نهایتا به خودت برمیگردد.
در سکوت اما،
قادر به شنیدن اسرار خواهی بود."
امروز توی باغ یه بچه گربه خیلی کوچولو پیدا کرده بودیم که فکر نکنم بیشتر از چند روز سن داشت چون گوشت نمی خورد ولی وقتی یه پاکت کوچیک شیر رو دم دهنش گذاشتم خیلی خوشحال شد و همه ش رو خورد. کلی به سرو گوشش دست کشیدم و وقتی کار می کردم همش بین پاهام با هر چیزی که اطرافش بود بازی می کرد. دوست داشتم با خودم بیارمش خونه ولی خب هم اجازه آور
باغ ویلا ۱۰۰۰ متر شهریار آب برق گاز تلفن ۱۰۰ متر سرایداری بسیار شیک در بهترین منظقه شهریار با سند شش دانگ جهت خرید و مشاوره رایگان تماس بگیرید .
شهریار کجاست ؟
شهرستان شهریار، واقع در غرب استان تهران ، مرکز آن شهریار که قبلاً علیشاه عوض گفته می‌شد . این شهرستان با جمعیتی بالغ بر ۷۴۴٬۲۱۰ نفر دوازدهمین شهرستان پرجمعیت ایران محسوب می‌شود.
این شهرستان به نگین سرسبز غرب تهران یا عروس استان تهران مشهور است که در آن انواع میوه‌ها کشت می‌شود، از
هوالرئوف الرحیم
امروز سالگرد شمسی بله برونمون بود. قمریش میشه عید فطر.
صبح زود پاشده بود رفته بود برام گل و کادو خریده بود.
کلی کیف کردم.
 
بعد هم کلی خرید تره باری کرد و بیشتر سخت هاش رو خودش انجام داد ولی باز کلی کار برای من تراشید. اونم تو روزی که اصلا حوصله نداشتم.
مربا آلبالو پختم. لوبیا سرخ کردم و آش دوغ پختم و یه عالمه بشور و بردار میوه و وسایل.
 
 
 
 
 
آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که به دلیل استفاده از آلبالو در آن، به‌عنوان یک غذای فصلی شناخته می‌شود.



یکی از غذاهای اصیل ایرانی که مختص فصل تابستان است، آلبالو پلو است. البته امروزه با فریز کردن و نگهداری آلبالو، در تمام ایام سال می‌توان این غذا را آماده کرد. اصالت این غذای خوش‌مزه که همراه با گوشت قلقلی تهیه می‎شود، به شهر شیراز برمی‎گردد.
مواد لازم:
پیاز: یک عدد
برنج: ۴ پیمانه
شکر: ۲۰۰ گرم
آلبالو: ۵۰۰ گرم
روغن مای
با سلام 
یک پذیرایی خاص برای شما عروس داماد های خاص ما که پذیرایی شربت هستش با طمع های (پرتقال / آلبالو / موهیتو / آناناس و عرق کاسنی )
میتونید این آیتم را برای میهمانان عزیزتان داشته باشید ومراسم خوش طمع و لذت بخش و خاظر انگیز را به خاطرشان بسپارید
برای مشاوره با شماره 091724242173 تماس حاصل نمایید
 
فصل داغ تابستان، یکی از دسر‌های خنک و خوشمزه‌ای که حالتان را جا خواهد آورد، فالوده شیرازی خانگی است. فالوده شیراز، اصفهان و یزد از معروف‌ترین نوع فالوده‌ها هستند که نوع شیرازی آن با چاشنی‌هایی مثل آب لیمو، عرق نسترن و شربت آلبالو میل می‌شود و از دو نوع دیگر شناخته شده‌تر است. با ما همراه باشید.
 
مواد لازم
۲۵۰ گرم نشاسته
۲ لیوان آب
یک‌سوم لیوان گلاب
آبلیمو به میزان لازم

ادامه مطلب
 
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برنج بسیار ساده است  
این روستا در دهستان رجایی دشت و 37 کیلومتری شهر رازمیان قرار دارد.تعداد
خانوار دائمی و فصلی روستا تقریبا 24 نفر جمعیت دائمی و تقریبا 68 نفر
جمعیت فصلی روستا می باشد.
زبان و گویش اهالی روستا فارسی بوده و عمده محصول کشاورزی آنها گیلاس و آلبالو و گردو و بادام و فندوق و انگور می باشد.
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برنج بسیار ساده است 
آدم یک‌وقت
به خودش می‌آید و می‌بیند همان‌طور که مشغول کتاب خواندن است یا دارد برگۀ
شاگردهایش را صحیح می‌کند یا آن‌وقت که نشسته به برنامه‌ریزی کردنِ کارهای عقب
مانده، دلش برای کسی تنگ است که تا همین چند ساعت پیش خانه با عطرش آمیخته بود و
داشت با همان لیوان همیشگی چای می‌نوشید و نانِ گرم آغشته به مربای آلبالو در دهان
می‌گذاشت. دلتنگیِ عمیقی که اگر امیدِ بازگشتن و باز دیدن و باز به آغوش کشیدنت نبود،
بی‌شک به ذره‌ذره مردن و آهسته پژمردن م
 
طرز تهیه شیر برنج
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برن
اهنگ "نباشی"محسن یگانه که میشنوم...
یاد بعد ازظهرای توی دبیرستان با بچه ها...
یاد چهارم دبیرستان و آش رشته مامان پزی که هر هفته یکی از بچه ها مسئول آوردنش بود ...
و زیر درخت آلبالو روی چمنای زرد و سبز حیاط مدرسه و هوای یخ پاییز میخوردیمش...
یاد همخوانی های ساعت ۲ به بعد که همه بچه ها میرفتن و ما که کنکوری بودیم تا ۴ میموندیم ...
یاد کتابایی که از سر خستگی پرت میکردیم هوا....
یاد غذای خوشمزه و عاااالی سلف مدرسه ...
و مسئول سلف بامعرفتی که میشناختمون و واس
یک عالمه لباس تو کمدند که 
که جایی برای پوشیدن ندارن :( 
امشب بعد آلبالو چیدن رفتم دوش گرفتم(کل حمام و روشویی و سطل فرنگی و سرحموم و... را هم هزار بار دوش گرفتوندم :/) 
بعد اومدم یه لباس خوشگل آبی و (سفید؟) آستر دار حریر پوشیدم 
اول خوب بود اما کم کم که خنکی تتم از بین رفت گرم شد 
و گرم شد 
و رفتم سرویس! و شررررررشر عرق ریختم! 
و خوب 
عوضش کردم و یه لباس نخی ساده پوشیدم 
آره یه لباس نخی ساده 
اکثر لباس نخی هام از همین زشتها هستن 
فقط اینی که الان پوشی
می گفتی عشق های این زمانه بوی خامه می دهند.
همان خامه ی سفید و هلالی روی فنجان قهوه که
با یک هم زدنِ قاشق متلاشی می شود. من آن قدر به خامه ی روی قهوه زل زده ام که
چشمانِ بی فروغم در رسوباتِ این دلهره ها
همانند سیروپِ آلبالو ته نشین شده اند.ذهنم شبیه قصرِ دراکولا شده است.
اگر  برن استوکر  آن را می دید بار دیگر داستان جدیدی
از  دراکولا  می نوشت.می خواهم چیزی بگویم؛ امّا حرف ها مُدام توی دهانم می خشکند.
شبیه ماهی دهان پرور که نوزادشان را در دهانشان
آلبالو پلو از غذاهای اصیل ایرانی است که بیشتر در مجالس و مهمانی‌ها سرو می‌شود.
آلبالو پلو غذایی خوش‌طعم و ملس است که هم با مرغ و هم با گوشت قلقلی درست می‌شود. با اینکه آلبالو مخصوص فصل تابستان است؛ ولی با فریزری کردن آن، می‌توان در تمام ایام سال این غذای خوشمزه را طبخ کرد. طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی را در مجله دلتا بخوانید.
مواد لازم تهیه آلبالو پلو :
برنج: ۴ پیمانه
شکر: ۲۵۰ گرم
آلبالو: ۵۰۰ گرم
زعفران دم کرده به میزان لازم

طرز تهیه آلبالو پلو
دستور پخت شیر برنج
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه این
سیزده سالَم بود که روکش صندلی (همون جایی که میشینی روش همون تیکه چرمی) ای که رفته بودم روش وایستاده بودم به علت اینکه داداش بزرگه ی پنج ساله! پیچاشو از زیر شل کرده بود (باور کنید سرعت نوشتنم از علامت تعجب به اینور کند شد چطور یه بچه ی پنج ساله اون پیچ ها رو شل کرده بود؟) اگه گفتید کجای جمله بودم؟
بذار آسونترش کنم تصور کنید از همون صندلی های دو تیکه چرم داشتِ قدیم، که مدرسه ها صندلی معلم ها بود
از اونها یه دونه تو آشپزخونه کنار آبگرمکن بود
رفتم ب
بیشتر نیازهای تغذیه ای بین زنان و مردان مشترک می باشد.
اما زنان بدن های پیچیده تر و نیاز های متفاوت تری دارند.
بانوان نسبت به آقایان بیشتر دستخوش تغییرات هورمونی هستند.
هم چنین بیشتر از مردان امکان افسرده شدن دارند.
در طول زندگی با یائسگی و تغییرات ناشی از آن روبرو می شوند و در صورتی که بچه دار شوند بدنشان نیازهای به کل متفاوتی خواهد داشت.
 
در این مقاله غذاهای مفید برای بانوان را آ<رده ایم که خانم ها باید آن ها را در رژیم روزانه شان قرار دهن
تابستون که میاد با خودش چیزهایی رو میاره. مهمترینش همین گرماست. و البته میوه های تابستونه. آلبالو و گیلاس یه طرف و توت فرنگی یه طرف دیگه. ببین اصلا میتونی اینها رو ببینی و وسوسه نشی؟
حالا اگه یک خوشگل هم ور دلت باشه یکی برداری و بزاری لای لبهاش که وووووووووی

داشتم بررسی می کردم که جز این رنگ جذاب و ظاهر سکسی و رمانتیکش، توت فرنگی دیگه چی داره که داستان جذاب شد. البته هم فواید و هم مضرات داره. دیگه اینجا نگذارم، خودتون بخونید: فواید و مضرات توت
همدلی و «نظریهٔ ذهن» و نورون‌های آینه‌ای و حتی کتاب‌ها و مقاله‌ها هم کمکی نمی‌کنند که یک زن بیست و نه ساله بتواند دنیای یک جنین پنج ماهه را بفهمد. وقت‌هایی که سرحالم باهاش حرف می‌زنم. براش می‌خوانم «لالا لالا گل آلو، لبای سرخت آلبالو...» و طبق نقشه‌ام انتظار دارم با صدای من و آهنگ این لالایی انس بگیرد و بعدها راحت بتوانم با این ترفند خوابش کنم. در عوض لگدهای محکمی به شکمم می‌کوبد که از یک موجود نیم کیلویی بعید است. به نظر من این لگدها شا
چشم هایم را که باز می کنم هنوز منگ هستم انگار در آسمان هستم و فضای بازی آسمان را حس می کنم احساس فرود نرمی به من دست می دهد و از آسمان انگار به زمین می آیم در آخر وقتی در تشکم می افتم می فهمم کجا هستم به سقف نگاه می کنم که بالای سرم است و فرقی با باقی سقف ها دارد انگار قدیمی تر صمیمی تر یا همچین چیزی است بلند می شوم و تشکم را جمع می کنم کمی کتاب می خوانم و در آن فرو می روم تا صبحانه را با پدرم برادرم خواهرم مادرم مادر بزرگم بخوریم ولی خودمانیم ها صب
براى اطمینان از حداکثر عطر و طعم و ظرفیت آنتی اکسیدانی، این شرکت محصولی لذیذ از هفت میوه را به شما ارائه می دهد. این محصول یک نوشیدنی با ترکیب اختصاصی از عصاره ها و آب میوه هایی از جمله انار، گلابی، منگوستین، تمشک، توت، زغال اخته و دانه انگور است. آب انار نسبت به چای سبز، آب آلبالو و آب پرتقال، دارای آنتی اکسیدان های پلی فنل بیشتری است. علاوه بر این، این نوشیدنی منبع خوبی از ویتامین C است.
ادامه مطلب
پیش غذاها
برنج، پلو
کباب و کوکو
خورشت و خوراک
تنقلات و چاشنی ها


آش ساده
عدس پلو
کباب ترش با مرغ
خورشت بادمجان
فالوده

آش رشته
ماش پلو
جوجه کباب
خورشت کدو سبز
ژله

سوپ رشته فرنگی
کته پلو (سرد و معتدل)
کباب برگ گوساله
خورشت آلو اسفناج
نسکافه

آش اوماج
زرشک پلو
کباب کوبیده گوساله
خورشت بامیه
شاهدانه

آش دوغ
آلبالو پلو
کباب ترکی گوساله
خورشت ریواس
برنجک

آش آبغوره
لوبیا پلو
کوکو لوبیا سبز
خورشت میرزا قاسمی
برگه هلو

آش گوجه
استانبولی پلو
کوکو سیب
واقعا اگر یه مدت نبودیم یا به هر دلیلی نشد پست های بقیه رو بخونیم و نظر بدیم، وقتی اومدیم باید بیایم از بقیه بابت اینکه این مدت نبودیم، معذرت خواهی کنیم؟
«معذرت خواهی کردن» در این باب، ایجادِ توقعِ متقابل نیست؟
در عرف وبلاگنویسی، نباید «ایجاد توقع» به عنوان «احترام به مخاطب»، تلقی به قبول بشه!
چرا؟ چون توقع داشتن از دیگران در عرف اخلاقی، ریشه خیلی از رذایل اخلاقیه، مثلِ بدبینی، بدگمانی، حساسیتهای آزار دهنده...
"آی چرا وقتی رفتی چند روز ن
خب از همین امشب شروع میکنم!
شادى امروزم ساعت ٦:٣٠ تا ٧ در خونمونو زد. 
براى اومدنشون یه عالمه کار انجام داده بودم؛ کارهاى در توانم!
هندونه ها رو با پوست مکعب مستطیل کردم! 
بعضیاشونو با طالبى گردالى گردالى کردم و توى کاسه ها چیدم
خونه رو گردگیرى کردم ، فرش کج شده بود درستش کردم ، چندتا سرامیک کثیف بودن دستمال کشیدم، دسشویى رو شستم، وسایل علیرضا رو جمع کردم، به به تمیزى مطلق!
ظرفهایى که برام آورده بودن رو پر چیپس خونگى و زیتون و کرن برى و خرما و پ
دیروز!
راجع به مسایل جنسى در این کشور مجاز به صحبت در فضاى عمومى نیستیم؛ مسائل مربوط به خانم الکسیس تگزاس و ... 
اما شادى دیروز عبارت بود از:
١. لوبیا پلو با سالاد شیرازى و شربت آبلیمو و شربت آلبالو (زیرا ما همسرى تشنه داریم که در صحراى کربلا نتوانست ادامه حیات بدهد و به نزد ما فرستادندش تا شربت آبلیمو برایش سرو کنیم تا زنده بماند )
٢. تحول بزرگ. که چون بخش خصوصیه زندگیمونه نمیگم . اما براى ساختن یه ازدواج خوب شما هر چندوقت یه بار لازم دارید که تحو
سلام! 
شازده‌کوچولوی نازنینم، اگر هنوز توی آن سیارهٔ کوچولو هستی، اگر هنوز موهای طلایی‌ات زیر نور آفتاب می‌درخشد و بلدی غش‌غش بخندی، اگر هنوز مثل نسیم بهار پاک و زیبایی، بدان یکی هست روی زمین که خیلی دوستت دارد؛ یکی که دلش می‌خواهد به سیارهٔ کوچولو و باصفای تو بیاید تا وقتی از کار تمیزکردن آتشفشان‌ها و کندن بائوباب‌ها فارغ شدی، بهت چای و کیک آلبالو بدهد، هنگام غروب آفتاب کنارت بنشیند و دور از هیاهوی زمین و آدم‌بزرگ‌ها و آلودگی‌هایش
سلام! 
شازده‌کوچولوی نازنینم، اگر هنوز توی آن سیارهٔ کوچولو هستی، اگر هنوز موهای طلایی‌ات زیر نور آفتاب می‌درخشد و بلدی غش‌غش بخندی، اگر هنوز مثل نسیم بهار پاک و زیبایی، بدان یکی هست روی زمین که خیلی دوستت دارد؛ یکی که دلش می‌خواهد به سیارهٔ کوچولو و باصفای تو بیاید تا وقتی از کار تمیزکردن آتشفشان‌ها و کندن بائوباب‌ها فارغ شدی، بهت چای و کیک آلبالو بدهد، هنگام غروب آفتاب کنارت بنشیند و دور از هیاهوی زمین و آدم‌بزرگ‌ها و آلودگی‌هایش
عارف را به عکاسی و فیلترهایی که ساخته می‌شناسم. مهربان است و برای دوستی ارزش قائل است. از نظر او رشت، شهری‌ست سرزنده. لنگرود را مناسب عیاشی می‌داند. عاشق این است که جمعه‌ها به چمخاله برود و فریدون فروغی گوش کند. دیشب بعد از پایانِ تورِ رشت‌گردی، حس کردم مردی جوان به من زل زده. سرم را بالا گرفتم. عارف بود! چشم‌هایم گرد و دهانم باز شد! هنسفری را از گوشم درآوردم و او را در آغوش گرفتم. همراه دو نفر از دوستانش بود. نام‌هایشان را یادم نیست، ولی یک
فصل میوه های هسته دار مثل هلو، آلو، زرآلو، گیلاس و آلبالو...رسیده در خواستم اینه که هسته این میوه ها را دور نیندازید. "داخل دهان نشه بهتره". بلکه هسته ها را بشورید و خشک کنید و اونها را توی یه دستمال نگه دارید و توی ماشین تون بذارید.هر وقت که به پیک نیک میرید و یا به سفر میرید، این دانه ها را تو دل طبیعت خالی کنید. اگه با این عمل ساده و راحت بتونیم کمک کنیم به ایجاد فقط یک درخت، ما مٱموریت مون را به بهترین نحو انجام دادیم. تبدیل کردن این دنیا به جا
کباب شیشلیک یکی از معروف‌ترین و قدیمی‌ترین کباب‌های ایرانی است که روش پخت آن با کباب‌های دیگر کمی متفاوت است. چون شیشلیک از قسمت دند? گوسفند تهیه می‌شود، مهم‌ترین بخش تهی? این کباب، پختن آن است.
شیشلیک از دند? گوسفند تهیه می‌شود. هرچه گوسفند کوچک‌تر باشد، طعم کباب بهتر است. برای تهی? این کباب نباید دنده  از گوشت جدا شود و باید به همان شکل سیخ کرد.
دو نکت? اساسی در تهی? این کباب هست؛ یکی مزه‌دار کردن شیشلیک و دیگری تهی? سس که روی منقل باید ب
تو دوران قرنطینه اگه بیکار توی خونه نشستین و حوصله تون سر رفته میتونین یه بخش کوچیک از کارهای منو تو این دوران ببینین شاید به دردتون خورد 
فیلم :One day 
لبخند مونالیزا
داستان اذدواج
LOVE STORY
مرد ایرلندی
Little forest 
Second Act
hustlers
( موقع تماشای فیلم خارجی لغت های جالب و جدیدی که میشنومو یادداشت میکنم )
پادکست:آنجلا مرکلبیزینس پلنمارکتینگ
( از همه پادکست ها و فایل های آموزشی نوت برداری می کنم )
کتاب :ببخش و بگیرراز سایهسینوههقلعه حیوانات١٩٨٤کوریطاعون
غذ
کیک آناناس
برای درست کردن کاراملش احتیاج داریم به نصف پیمانه شکر قهوه ای و50 گرم کره یە کمپوت آناناس وبرای کیک آرد یک ونیم پیمانە آرد کرە 100 گرم ,نصف پیمانه آب کمپوت آناناس, بیکینک پودر یک ق چ نمک یک پنس تخم مرغ دوعدد و برای وسط کمپوتها آلبالو یا گیلاس
اول فر رو روشن می کنیم بعد می ریم سراغ درست کردن کارامل روی گاز کره وشکر قهوه ای رو باهم می زایم تا شکر آب شه و حبابهای یز کنه قالب سلیز 20-23 رو کمی چرب می کنیم وکارامل رو توش پهن می کنیم بغ ورقه های ک
طرز تهیه ژله تکنفره سه رنگ
ژله تکنفره سه رنگ ژله مجلسی بسیار شیک و خوشمزه هست و براحتی سرو می شود .این ژله را می توانید درست کنید و در مهمانی و مجالس استفاده کنید.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع ژله ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این ژله می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ژله تکنفره سه رنگ :
ژله آلبالو : ۱ بستهژله لیمو : ۱ بستهپودر ژلاتین : ۲ قاشق غذاخوریشیر شیرین غلیظ شده : ۲ لیوا
همشهری آنلاین- شهره کیانوش راد: جمع شدن اعضای قوم دور میز کرسی درشب های سرد شمیران، تصویری است از تمام ترین شب سال داخل آخرین روزگار های شب پاییزی. «عباس صالحی» یکی از اهالی قدیمی تجریش دستی به ضابطه و گوش خاطرات قدیمی اش می کشد و از سادگی برگزاری مراسم طولانی ترین شب سال تو شمیران سال های گذشته می گوید:« آن زمان کمتر کسی به دنبال خرید پسته و آجیل شب یلدا حیات و خوش آمد مهمانان تو کامل ترین شب سال با دشت های منفصل و شیرینی های شوهردار سپری می شد
برخلاف بیشتر اوقات که دلم لم دادن تو خونه رو فقط می خواست، امروز از همون اولش دلم می خواست بیرون باشم از خونه. ظهر دیدم که خواهری اومده خونمون و ناهار به دست رفتیم سمت خونه شون. با ذوق لباس پوشیدم و پریدم بیرون. دم خونه ش که رسیدیم گفتیم با همسایه ش ناهار رو بیرون بخوریم که دیدیم اعصاب ندارن و رفتیم تو خونه شون. یکم صحبت کردیم تا بعد از ظهر برگشتیم. سر ناهار حواسم نبود و یه عالمه سس فلفلی روی جوجه ها خالی کردم که حسابی دهنم سوخت ولی خوشمزه بود. بع
این حوالی یک نفر دارد مربای آلبالو می‌پزد. و من دلم برای مادرم تنگ شده. این حوالی یک نفر دارد از آب‌سردکن‌های کنار خیابان از دست‌های بزرگ پدرش آب می‌خورد. و من دلم برای پدرم تنگ شده. این حوالی یک نفر دارد تولدی را تبریک می‌گوید. و من دلم برای او تنگ شده.این حوالی یک نفر دو ساعت است که زل زده به سقف در جستجوی خطی برای نوشتن. و من دلم برای نوشتن تنگ شده. من دلم برای همه چیز تنگ شده. برای همه‌ی چیزهایی که حق داشتم کنارم باشند و نیستند.زویا پیرزاد
 
میلک شیک یک مدل بستی خوش طعم، خامه‌ای و غلیظ است که به عنوان دسر خنک سرو میشود.
مواد لازم
3 اسکوپ بستنی وانیلی (یا هر طعم دیگری از بستنی که خودتان دوست دارید)
60 میلی‌لیتر شیر
سس شکلات، توت فرنگی یا کارامل به مقدار دلخواه (اختیاری)
عصاره وانیل
میوه یخ زده (اختیاری)
3 عدد کوکی خرد شده (اختیاری)
دستور العمل‌
در ابتدا اجازه بدهید که بستنی کمی در دمای اتاق نرم بشود. دمای ایده‌آل بستنی برای درست کردن میلک شیک، چیزی در حدود 20 درجه فارنهایت (یعنی م
ظهر، مغز آفتاب ننه پایش را در یک کفش کرده بود:« باید برویم سر زمین. مگه تو خون رعیت تو رگت نیست بی غیرت؟»
گفتم:«ننه تو رو خدا ول کن تو این گرما. آخه کی میره تو این گرما آلبالو بچینه؟ مگه دیوونه ایم؟ آفتاب پوست سر آدمو میتراشه!»
شروع کرد دور خانه راه برود و زیر لبش چیزی را زمزمه کند. دلش شکسته بود.
گفتم:«ننه چی داری میگی؟»
نشست روی سنگ حوض حیاط خانه و گفت:«پسر، آخه تو که نمیدونی من جوونیمو تو این علفزارها گذروندم. نمیدونی که من با دونه دونه این درخت
معشوق پاییزی من، سلام!
حال که این نامه را می‌خوانی تازه کار آب دادن به گل‌های شمعدانی ضلع شرقی باغچه‌ را تمام کرده‌ و با کتابی از نویسنده‌ی جوان فرانسوی رو به منظره‌ی دل‌انگیز غروب پنج‌شنبه نشسته‌ام؛ شربت آلبالو را در لیوان ریخته و به روزهای گرمِ ژوئیه‌ی ۲۰۱۹ فکر می‌کنم ؛ آه که چه روزهای ملال‌انگیز، گیج کننده‌ و طاقت‌فرسایی بود ... بگذریم، نمی‌خواهم با یادآوری آن روزها خاطرت را مکدر کنم.
از خودت بگو! حال تو چطور است؟ روزهای تابستانت
دستور پخت پنکیک طلایی و خوشرنگ
مواد لازم پنکیک طلایی و خوشرنگ    پودر پن کیک رشد    تخم مرغ 2 عدد    3/4 لیوان شیر یا آب    1 قاشق غذا خوری روغنمراحل تهیه پنکیک طلایی و خوشرنگ20 دقیقه   
همه مواد را باهم مخلوط کرده با همزن دستی به مدت 2 دقیقه مخلوط میکنیم تا
یکدست شود سپس تابه ای نچسب را روی شعله قرار داده تا گرم شود مایع را با یک پیمانه و ملاقه از وسط قابلمه به صورت یکنواخت و کم کم اضافه کنید    وقتی روی پن کیک حباب های
زیاد و ریزی زد اون رو برگ
همیشه آهنگ‌های قشنگ برایم می‌فرستد. وقتی که آنفولانزا گرفته بودم برایم اسپری بینی خرید و دم در خانه تحویلم داد. وقتی که حالم بد بود پیشنهاد داد تا بیاید و ظرف‌های خانه را بشوید. قول داده که مرا به گیم‌نت ببرد. وقتی که می‌بیند خرید دارم، پیشنهاد می‌دهد تا خریدهایم را انجام دهد و یا بیاید دنبالم و با هم خرید کنیم. قبل از قرنطینه قرار گذاشته بودیم تا در پیاده‌روی شهرداری با هم چای آلبالو بخوریم. دیشب آمد دنبالم. بابت تنظیم نبودن صندلی ماشین
خورشت سیرابیج یا سیراویج با برگ سیر خرد‌شده، تخم‌مرغ، نمک، فلفل و ادویه درست می‌شود و طرز تهیۀ بسیار راحتی دارد.
هر شهر و هر استانی برای خود نشانه‌هایی دارد؛ به‌طوری که شناسنامۀ آن شهر محسوب می‌شوند. از صنایع‌دستی گرفته تا مکان‌های گردشگری و غذاهای محلی! غذاهای گیلانی نیازی به تعریف ندارند. خورشت سیرابیج یکی از غذاهای گیلانی است که مواد ساده‌ای دارد و خیلی سریع و آسان می‌توان آن را درست کرد. برای درست کردن این خورشت فقط نیم ساعت زم
 
ویژگیهای خشکبار سلیمی
خرید مستقیم و بدون واسطه از کشاورز
 بسته بندی بهداشتی
کیفیت بالای محصولات
قیمت مناسب محصولات
و...
 
    محصولات
مغز گردو
قیصی(دربسته بندی های مختلف)
برگه
آلو
آلبالو
مویز
کشمش
و...


تلفن تماس
09143929100
 
ویژگیهای خشکبار سلیمی
خرید مستقیم و بدون واسطه از کشاورز
 بسته بندی بهداشتی
کیفیت بالای محصولات
قیمت مناسب محصولات
و...
 
    محصولات
مغز گردو
قیصی(دربسته بندی های مختلف)
برگه
آلو
آلبالو
مویز
کشمش
و...


تلفن تماس
09143929100
برای مراسم های بالای 150 نفر به صورت اقساط 6 ماهه (فقط چک)**** ظرفیت سالن ها تا 2000 نفر ****منوی1 سالن با ظرفیت 100 نفر، میز و صندلی، ظرف و ظروف، مهماندار، فینگرفود، میوه و شیرینی *فقط 6.500 میلیون تومان*منوی2سالن با ظرفیت 150 نفر، میز و صندلی،ظرف و ظروف،مهماندار، 8 مدل غذا ،چند مدل سالاد و دسر، نوشیدنی، میوه و شیرینی*فقط 14.500 میلیون تومان*منوی3سالن با ظرفیت 200 نفر، میز و صندلی،ظرف و ظروف،مهماندار، 11 مدل غذا ،چند مدل سالاد و دسر، نوشیدنی، آب میوه طبیعی، میو
مواد لازم برای تهیه کرانچ ساده و شیک:
 
بستنی:6 اسکوپخامه:2 قاشق غذاخوریدراژه قهوه یا شکلاتی:15 عددکیک خرد شده:3قاشق غذا خوریبیسکویت قهوه یا شکلاتی:5 عددشیر قهوه:450 میلی لیترکرانچ شیک طرز تهیه کرانچ شیک :این دسر بسیار خوشمزه را به راحتی میتوانید در منزل درست کرده و در مجالس و مهمانی ها آن را سرو کنید.ابتدا کیک ، بیستکوییت و دراژه ها را خرد کنید و کنار بگذارید.
حالا خامه و شیرقهوه را داخل مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط کنید ، بستنی را افزوده و دوبا
صبح با ورودم به کلاس فهمیدم همون کاری که من کردم رو حتی بقیه همکلاسیام انجام ندادن و خوب، متهم شدم به خودشیرین کلاس :/ تا حالا تو زندگیم این لقبو نداشتم. کم کم داشتم حس می کردم تو مدرسه ایم که مربیم با گفتن من یه کلاس دیگه دارم به شدت فعال تر و خلاق ترند، تیر خلاص رو به من زد. نزدیک ظهر یکی از بچه ها یه عالمه لواشک از کیفش درآورد و گفت خودش درست کرده، به همه یه تیکه داد و روزمونو قشنگ کرد، من آلبالو برداشتم و به شدت خوشمزه بود...
تا رسیدم خونه لباسا
مثبت بودن رو باید از پروتون یاد گرفت؛ چون همیشه مثبته :) امیدوارم همیشه‌ی خدا با آدمای مثبت برخورد داشته باشید :)
تابستون با گرمی خاص و منحصر به خودش رسید :) اول تابستونتون مبارک... اگه اشتباه نکنم امروز طولانی ترین روزه ساله :) روزاتون پرکار :) امیدوارم تو این روزای گرم؛ دلاتون گرم :) و خوارکیاتون چیزای خنک مثل یخ در بهشت با طعم آلبالو باشه ^_^ تابستون همه چیش خوبه الا پشه هاش :/ همیشه اول تابستون یادی از مظلومیت پشه ها با این لطیفه می کنم: به پشهه م
سرب موجود در رژ لب و این همه ضرر؟ خانم‌هایی که زیاد آرایش می‌کنند؛ پوست و مو، زیبایی و حتی سلامت جنین خود را به خطر می اندازند.



زیبایی و آرایش به چه قیمتی؟ سرب موجود در رژ لب‌ها می‌تواند باعث آسیب مغزی، افزایش فشار خون و مشکلات کلیوی شود. همچنین استفاده از این ماده‌ی شیمیایی خطرناک می‌تواند به جنین آسیب جدی وارد کند.
به گزارش مجله دلتا، برای بیشتر خانم‌ها خرید لوازم آرایشی و استفاده از آن بسیار مهیج است؛ حق هم دارند اینکه بتوان با چند
لیستی از بهترین غذا های ایرانی
۱-شوید پلو با مرغ
۲-زرشک پلوبامرغ
۳-جوجه کباب
۴-فیله سوخاری
۵-مرغ سوخاری
۶-چیکن استراگانوف
۷-جوجه چینی
۸-مرغ و آلو
۹-مرغ شکم پر
۱۰-ته چین مرغ
۱۱-ساندویج مرغ
۱۲-کوکوسبزی
۱۳-کوکو سیب زمینی
۱۴-کوکو کدوسبز
۱۵-کوکواسفناج
۱۶-کوکوذرت
۱۷-کتلت
۱۹-عدس پلو
۲۰-لوبیا پلو
۲۱-نخودپلو
۲۲-ماش پلو
۲۳-کلم پلو
۲۴-سبزی پلو با ماهی
۲۵-ماهی شکم پر
۲۶ماهی کبابی
۲۷-قلیه ماهی
۲۸-قیمه
۲۹-قرمه سبزی
۳۰-استنبولی
۳۱-دمپختک
۳۲-الویه
۳۳-سالادماکار

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها